Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book De Postpartum Checklist

inschrijven

Ons aanbod is op dit moment in de maak!

Net als de baby van Azucena. ;)

We hebben veel moois in petto voor jullie.
Hieronder krijg je alvast een indruk van ons aanbod. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten je weten wanneer onze cursus online is en we weer 1 op 2 consulten aabieden!

Mocht je psychologische hulp wensen dan kan je contact opnemen met Anja.

Tot die tijd kun je ons volgen op Instagram voor inspiratie.

Houd me op de hoogte

Supplementen 

E-book

Heb je een kinderwens of ben je zwanger; dan is dit e-book iets voor jou! Kom erachter welke supplementen nuttig zijn, hoe lang en welke dosering & producten wij aanbevelen.
In de praktijk zien we helaas vaak dat vrouwen de verkeerde supplementen slikken en geen idee hebben van deze belangrijke details. Het ene product is het andere niet; kwaliteit, goede opneembaarheid & veiligheid gaat voor ons boven alles! 

Houd me op de hoogte

Postpartum Restore & Growth

Online programma

Hét programma voor jou wanneer je worstelt met lichamelijke of mentale klachten sinds je bevalling (ook al is die jaren terug); denk aan moeheid, prikkelbaarheid, schaamte- en schuldgevoelens, continu aan staan, slapeloosheid, libidoverlies en/of hormonale disbalans.
We bieden je een complete toolset op het gebied van voeding, bewustwording, supplementen & mind-body technieken. 

Ook geschikt voor zorgprofessionals of mama's die zichzelf in dit onderwerp willen verdiepen. 

Wachtlijst

Combinatie behandeling

1 op 2 consulten

Samen stellen wij voor jou een post-partum programma op maat samen. Azucena checkt je hormonale status en bepaalt of er een vitaminen/- mineralen tekort is. Anja is je steun en toeverlaat als het gaat om bewust moederschap en alle lagen die worden getriggerd in deze intense periode als nieuwe mama. 

WACHTLIJST